bel voor meer informatie  06-16274392

Bio

Achtergrond

Vincent Botella (1968) studeerde enige tijd Filosofie en Culturele Antropologie in Amsterdam, en bezocht daar tevens een kunstacademie. Hij studeerde in 1995 cum laude af in de Vergelijkende Kunstwetenschap: Woord & Beeld aan de Vrije Universiteit. Eind jaren ‘90 was hij werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker. Daartoe verdiepte hij zich grondig in perceptie- en cognitiepsychologie, naast jungiaanse dieptepsychologie en linguïstiek.

In de periode 1998-2000, en opnieuw in 2019-20 volgde hij een Zijnsgeoriënteerde bewustzijnstraining (een combinatie van humanistische psychologie en boeddhisme) in Rotterdam, van 2001 tot 2005 een opleiding tot Praktijkvoerend Astroloog en in 2006 een opleiding tot Tai Chi Tao docent. In 2013 volgde hij een opleiding tot docent Power Yoga en sinds 2014 heeft hij zijn eigen yogastudio in Schiedam. Daarnaast verdiepte hij zich, praktisch en theoretisch, al meer dan 30 jaar in vele spirituele, filosofische en psychologische tradities en volgde talloze workshops en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daaronder waren Coaching- en imaginatietechnieken, Yoga, Qi Gong, Bio-energetica, Yoga en diverse massagetechnieken.

Vincent werkt sinds 2000 met mensen in de rol van docent, begeleider of coach. Zijn kracht ligt in de unieke combinatie van diepgaande inzichten, brede kennis en een zachte, respect-volle vorm van aandacht. Hij geniet het meeste als hij mensen, individueel en in groepen, zodanig weet te ondervragen en mee te nemen dat ze zelf hun meest transfor-merende inzichten formuleren en haast ongemerkt, als vanzelf-sprekend, in contact met hun passie komen. Dat maakt hem met name uitermate bekwaam als astroloog en coach.