bel voor meer informatie  06-16274392

Coaching

Maak een afspraak

Verdieping en ontplooiing

Als je wilt, kunnen we een vervolgafspraak maken om een bepaald onderwerp uit te diepen aan de hand van je horoscoop. Een andere mogelijkheid is om een kort coachingstraject af te spreken. Met name als het gaat om het tot ontplooiing brengen van talenten, het leren van nieuwe vaardigheden of het realiseren van persoonlijke doelen. De kosten hiervoor zijn € 50,- per uur.

Een ander instrument dat je meer inzicht en handvatten kan bieden is dieptecoaching. Een neutrale en nuchtere benadering van alles wat er speelt op praktisch en emotioneel gebied. De vragen ‘wat is echt waardevol?’ en ‘wat is echt haalbaar?’ staan centraal. Realistisch omgaan met wie je echt bent (niet wie je zou moeten zijn) en de omgeving waarin jij wilt functioneren (werk, thuissituatie, enz.). Dit kan je een doorbraak, opleveren die je helemaal zelf hebt bewerkstelligd, naar een leven waarin je gewoon jezelf bent en alles neem zoals het is.


De bijeenkomsten vinden plaats in mijn yogastudio. Een mooie, lichte plek in het centrum van Schiedam. Annulering van een afspraak is kosteloos, tenzij je minder dan 48 uur van tevoren annuleert. Dan ben ik helaas genoodzaakt het volledige bedrag (gemiddeld € 75,-) in rekening te brengen.