wpd395f029_0f.jpg
wp6e02b058.png
wpd78a6736.png
wp6e02b058.png

© Vincent Botella Astrologie, 06-16274392, info@vincentbotella.nl

 

wpf9980868.png
wpe9f4d264.png
wp340c6128.png

Het adres is:

 

Westvest 38

(3e verdieping)

3111 BW, Schiedam

 

Annulering van een afspraak is kosteloos, tenzij je minder dan 48 uur van tevoren annuleert. Dan ben ik helaas genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

 

 info@vincentbotella.nl

 

06-16274392

wp921138fb_0f.jpg

wpb8f43110.png

 

Met de auto naar een gratis parkeerplaats, hetzij vanaf Rotterdam, Delft, Den Haag (A13), enz., hetzij vanaf Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland (A20), enz.:

Neem op de A20 (richting Hoek van Holland of richting Gouda/Utrecht) de afslag Schiedam Noord en sla onderaan de afslag (bij de stoplichten) af naar rechts. Volg deze weg: je gaat o.a. onder een viaduct door en je steekt een grote tweebaansrotonde over. Ga bij de daarop volgende, tweede rotonde rechtdoor. Bij de volgende (kleinere, derde) rotonde ga je rechtdoor (ter oriëntatie: je ziet een molen aan je linkerhand). Je hebt nu huizen aan je rechterhand en water aan je linkerhand. Zodra je een Shell benzinestation passeert, ga je naar rechts (over een brede stoepdrempel). Dit is de St. Liduinastraat. Hier kun je vrij parkeren, evenals in de zijstraten van deze straat. Om bij het atelier te komen, loop je terug naar waar je afsloeg (de weg langs het water: Nieuwe Haven geheten). Steek over en 20 meter naar rechts heb je een voetgangers- en fietsersbruggetje. Ga over de brug naar rechts en je loopt over de Westvest. Dan is het nog zo’n 150 meter lopen naar nummer 38. Als je aanbelt, duurt het even voor ik open doe, omdat ik vanaf de derde verdieping naar beneden moet lopen. Let op dat je op de bel drukt met mijn naam erop. Succes.

 

Met de auto tot voor de deur (betaald parkeren, met pinpas!: doordeweeks tot 20 u., zaterdag tot 17 u, zondag gratis):

Neem op de A20 (richting Hoek van Holland) de afslag Schiedam Noord en sla onderaan de afslag (bij de stoplichten) af naar rechts. Volg deze weg: je gaat o.a. onder een viaduct door en je steekt een grote tweebaansrotonde over. Ga bij de daarop volgende, tweede rotonde rechtdoor. Bij de volgende (kleinere, derde) rotonde ga je naar links (ter oriëntatie: je ziet een molen aan je linkerhand) en, zodra het kan, naar rechts. Je rijdt nu over de Westvest met aan je rechterhand het water (soms verscholen achter huizen). Rij nog een paar honderd meter door. Je passeert onderweg nog een molen. Je moet zijn op nummer 38, vlak naast een wat lager gelegen parkeerterreintje aan je linkerhand (privé, behorend bij de wijnhandel). Als je aanbelt, duurt het even voor ik open doe, omdat ik vanaf de derde verdieping naar beneden moet komen lopen. Let op dat je op de bel drukt met mijn naam erop. Succes.

 

Komende met de trein naar Schiedam en daarna zo’n 20 minuten lopen:

Als je op station Schiedam Centrum van het perron afkomt, ga je linksaf en loop je naar de hoofduitgang. Eenmaal buiten loop je rechtdoor en steek je de weg over. Je houdt de parkeerplaats aan je rechterhand en loopt, nog steeds rechtdoor, de Singel in. Deze loop je helemaal uit, waardoor je, op het einde, als het ware tegen een groot gebouw aanloopt (Stadhuis + Theater). Uit de Singel komend, ga je dan even naar links en meteen naar rechts (brede trap op), zodat je om dit gebouw heen loopt. Je loopt nu over een groot voetgangersplein, het Stadserf. Je steekt dit over en komt bij een weg (Broersvest) met, door tramrails, gescheiden rijbanen. Deze steek je over en, eenmaal op de stoep, ga je naar links. Je loopt deze straat helemaal uit. Aan het einde buigt hij iets naar rechts af en loopt hij uit in een brug. Deze ga je over. Je loopt nog een stukje door en bij hypotheekzaak Het Fundament ga je de hoek om naar rechts. Nu loop je over de Westvest, waar je op nummer 38 moet zijn. Als je aanbelt, duurt het even voor ik open doe, omdat ik vanaf de derde verdieping naar beneden moet komen lopen. Let op dat je op de bel drukt met mijn naam erop. Succes.

 

Met de tram vanaf Station Schiedam Centrum

Als je van het perron afkomt, ga je linksaf en loop je naar de hoofduitgang. Eenmaal buiten op het stationsplein loop je naar rechts in de richting van het water. Aan de waterkant vind je de tramhalte. Daar stoppen tram 21 en 23. Beide leggen dezelfde route af naar de praktijkruimte. Als je het station aan je rechterhand houdt, dan moet je de trams hebben die naar links (richting De Esch of Beverwaard) de stad in rijden. Er stopt doordeweeks om de 5 minuten, en in het weekend om de 7 of 8 minuten, een tram. Uitstappen bij halte Koemarkt. Vanaf daar is het zo’n 5 minuten lopen.

 

Lopen vanaf tramhalte Koemarkt, 5 minuten

Vanaf de halte loop je door in de rijrichting van de tram. (De tram zelf slaat af naar links, dat doe je niet – blijf rechtdoor lopen over de Broersvest). Houd de winkelpanden aan je rechterhand. Je passeert o.a. de ingang van een winkelcentrum (De Passage) en de ingang van een parkeergarage. Loop de brug over. Zo’n 30 meter verderop ga je naar rechts (op de hoek zit een hypotheekbank). Je bevindt je nu op de Lange Nieuwstraat en zo’n 80 meter verderop zie je een middenberm. Passeer de middenberm. Je bent nu op de Westvest. Aan de rechterkant zijn de even nummers. Loop door tot Westvest 38. Als je aanbelt, duurt het even voor ik open doe, omdat ik vanaf de derde verdieping naar beneden moet komen lopen. Let op dat je op de bel drukt met mijn naam erop. Succes.

 

Met de bus vanaf Station Schiedam Centrum:

Als je van het perron afkomt, loop je door de poortjes en gaat dan, binnenin het stationsgebouw, linksaf de trap op. Boven, aan weerszijden van de weg, vind je bushaltes. Bussen 51, 54 en 55 gaan allemaal in de richting van het cursusatelier, hoewel geen enkele bus voor de deur stopt. Omdat je uit 3 bussen kunt kiezen, gaat er elke ca. 10 minuten wel een bus. Voor allemaal geldt dat je nog zo’n 2 minuten moet lopen vanaf halte Oranjestraat (zie hieronder).

 

Bus 51 (richting Woudhoek) vertrekt om de 20 minuten. Bus 54 (richting de Gorzen) vertrekt om de 20 minuten. Bus 55 (richting Liesveld) vertrekt om de 30 minuten.

 

Lopen vanaf bushalte Oranjestraat, 2 minuten

De bushalte staat bij een grote opvallende vestiging van KomKids. Loop links of rechts om dit gebouw heen, zodat je aan de achterkant uitkomt. Je bevindt je op de Lange Nieuwstraat en zo’n 80 meter verderop zie je een middenberm. Passeer de middenberm. Je bent nu op de Westvest. Aan de rechterkant zijn de even nummers. Loop door tot Westvest 38. Als je aanbelt, duurt het even voor ik open doe, omdat ik vanaf de derde verdieping naar beneden moet komen lopen. Let op dat je op de bel drukt met mijn naam erop. Succes.

 

S.v.p. niet zwaaien of roepen naar de mensen die op de benedenverdieping werkzaam zijn (leeratelier) om de deur voor je te openen, maar alsjeblieft even wachten tot ik de deur voor je kom openen.