bel voor meer informatie  06-16274392

Persoonlijke ontwikkeling

“De vraag die ik hierbij heb is niet alleen beroeps maar ook meer zijnsgerelateerd: wat is mijn bestemming/bedoeling, waar ben ik gezien mijn astrologische 'bouw' op m’n plek? Ik denk enerzijds werkgerelateerd maar kan ook breder zijn, dat ik dat denk komt waarschijnlijk omdat ik op dit moment vooral de wens heb om moeder te worden, maar als dat niet zal lukken, weet ik nog niet goed of ik me zal bijscholen of omscholen en waarin dan.”

“Ten eerste ik ben heel benieuwd wat je in mijn horoscoop kan zien. Wat daarvan het sterkst mijn leven stuurt en zal gaan sturen of beïnvloed en zal gaan beïnvloeden? Is het mogelijk naar aanleiding van mijn horoscoop te zien wat [deze carrièrekeuze] voor mijn levenspad kan betekenen?”

“Wat helpt mij om mijn beperkende basisovertuiging (ik ben niet goed genoeg) los te laten en te gaan staan in mijn authentieke kracht?

“Wat helpt mij om mijn spirituele eigenheid meer te herkennen, te erkennen en te vertrouwen?

“Wat helpt mij om adequaat vorm te geven aan mijn verzorgende kant en spirituele kwaliteiten zodat het meer ten dienste staat van mijn creativiteit?

“Ik ben ook erg benieuwd naar de werking van Cheiron [waarop ik googlede] in mijn horoscoop en naar de specifieke aspecten die bij deze leeftijdsfase [ca. 50 jaar] horen.”

“Ik ben de afgelopen jaren behoorlijk gefocussed geweest op de dingen die 'fout' waren en waar ik dan aan ging proberen te werken, maar ik zou veel liever ook eens kijken naar mijn kwaliteiten, kansen, mogelijkheden. Op het gebied van persoonlijke groei en werk. En ik zou het ook leuk vinden om te zien/horen of er een bepaalde uitdaging voor mij is weggelegd in dit leven. Zeg maar als levensdoel.”

“Graag zou ik wat horen over de belangrijkste levenslessen die besloten liggen in mijn horoscoop t.a.v. mijn gezondheid, werk en (persoonlijke) relaties.”

“Ik wil graag weten hoe ik mijn kwaliteiten beter kan benutten in mijn leven. Het liefste zou ik een nieuwe baan willen waarin ik mijn sociale vaardigheden (contact leggen en luisteren) en creativiteit kan inzetten om andere mensen te helpen. Meer zin geven aan het leven is waar ik naar op zoek ben en andere mensen helpen maakt mij gelukkig!”

“Wat mij het meest bezighoudt is:

- wat mijn focus zou "moeten" zijn wat betreft mijn kwaliteiten en hoe dit neer te zetten en vorm te geven?

- wat houd mij tegen hierin en wat bevind zich in de diepten van mijn wezen, dat te groot en te veel is om op een "normale"wijze te voelen en los te laten (hier wil ik wel wat meer over praten met je gezien mijn ervaringen bij [therapeut…]?)”

“Voor mij lijkt al het "oude, vertrouwde" uiteen te vallen: werk, huis, ......; ik ben er op zich wel vrij rustig onder, omdat ik weet dat dat soms nodig is om veranderingen mogelijk te maken. Tegelijkertijd voel ik ook zeker de onrust van het niet duidelijk hebben in welke richting te kijken, wat nu eerst? Het hangt allemaal aan elkaar vast… Naast de onrust van de komende tijd komt ook iedere keer een moment naar voren in mijn horoscoop dat me bezighoudt. Er is me ooit verteld over 2 levensbedreigende momenten in de baarmoeder bij mijn moeder. Het eerste moment is me helemaal duidelijk; met alles wat daar omheen hangt heb ik ondertussen veel gedaan. Het andere moment heb ik niet duidelijk. Om de één of andere reden heb ik alsmaar de behoefte om daar duidelijkheid in te krijgen. Het gaat volgens mij opnieuw om leven - dood. Jij hebt in een eerder consult ook een opmerking gemaakt over "een bijzonder aspect" betreffende leven en dood.

Misschien is het de bedoeling dat ik het gewoon loslaat - ik weet het even niet meer.”

“mijn vraagstelling is:

* Innerlijk weet ik dat ik een andere weg in ben gegaan: … als werkgever los laat en weer voor mezelf gaan beginnen. Dit proces wil ik graag enerzijds in een groter -astrologisch- geheel(d) zien en tegelijk ook heel praktisch 'handen en voeten' gaan geven.

En

* Hoe kan ik mijn 'gaven' het beste dienstbaar maken aan de bewustwording van anderen?”

“Mijn vraag is: hoe ik het beste mijn potentieel qua aanleg en mogelijkheden kan inzetten voor mijn verdere ontwikkeling op creatief en geestelijk gebied. Wat zijn obstakels, wat zijn talenten, meegegeven intenties.”