bel voor meer informatie  06-16274392

Contact

Afspreken of aanmelden

Heb je een vraag, wil je je opgeven voor de cursus of wil je direct een afspraak maken voor een astrologisch consult, bel me of mail me. De consulten en de cursus vinden plaats in mijn yogastudio. Een mooie, lichte plek in het centrum van Schiedam.

E-mail adres(s)
Onderwerp/Subject
Bericht/Message

Annulering

Een astrologisch consult kost € 160,-. Gezien mijn voorbereidingstijd, zit er minimaal een week tussen ons moment van contact en de afspraak die we kunnen maken. Verder naar beneden staat wat ik van jou nodig heb voor een consult.

Annulering van een afspraak is kosteloos, tenzij je minder dan 48 uur van tevoren annuleert. Dan ben ik helaas genoodzaakt het volledige bedrag (€ 160,-) in rekening te brengen.

 

info@vincentbotella.nl


Telefoon:

  06-16274392


Adres:

Westvest 38, 3111 BW, Schiedam

Wat heb ik van jou nodig voor het maken van een horoscoop


Ik heb in ieder geval van je nodig:

- Geboortedatum

- Geboortetijd

- Geboorteplaats

- Één of meerdere vragen, waar je het op dit moment graag over zou willen hebben met betrekking tot je horoscoop.


Wat dat laatste betreft, ervaring leert dat hoe specifieker je vraag, hoe specifieker mijn antwoord is.


Afspreken kan ’s ochtends of ‘s middags, online of fysiek. Als het lastig is om overdag af te spreken, kan ik soms ook ’s avonds of zelfs in het weekend afspreken. Doorgaans houd ik mijn consulten echter om 14 uur of 15 uur. Ik heb wel minimaal een week van tevoren je gegevens nodig om me te kunnen voorbereiden. Je bent in totaal zo’n twee uur of iets minder kwijt. Na afloop van het consult zal ik je de opname digitaal toesturen.